|
Dit heb je nodig: |
- |
3 pakken mix voor Sacher-Torte |
- |
450 g boter |
- |
12 eieren |
- |
15 eetlepels koud water |
- |
200 g abrikozenjam |
- |
100 g marshmallows |
- |
slagroom (spuitbus) |
- |
50 g geconfijte kersen |
- |
zilveren parels |
- |
enkele decoratiefiguurtjes van chocolade |
|
|
|
|
Zo maak je het: |
|
- |
Bak 3 Sacher-Torten volgens de gebruiksaanwijzing
op de verpakking met de boter, de eieren en het water
in 3 verschillende taartvormen. (Als je maar 1 taartvorm hebt, kun je de taarten met behulp van een bord
op het juiste formaat uitsnijden). |
- |
Halveer de grootste en de kleinste taart overlangs
en bestrijk de binnenkant met de abrikozenjam. Zet de
3 taarten op elkaar en bestrijk ze met het chocoladeglazuur (zit erbij in de verpakking). |
- |
Versier de taart met marshmallows, slagroom, kersen,
decoratieparels en chocolade figuurtjes. |
|
|