logo
Claire Culinaire
 
Brix' recept:
laagjes taart met chocolade

Ricky's spaghetti     
Jup's tortillas     
 

  Dit heb je nodig:
- 3 pakken mix voor Sacher-Torte
- 450 g boter
- 12 eieren
- 15 eetlepels koud water
- 200 g abrikozenjam
- 100 g marshmallows
- slagroom (spuitbus)
- 50 g geconfijte kersen
- zilveren parels
- enkele decoratiefiguurtjes van chocolade
 
 
Zo maak je het:
 
- Bak 3 Sacher-Torten volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking met de boter, de eieren en het water in 3 verschillende taartvormen. (Als je maar 1 taartvorm hebt, kun je de taarten met behulp van een bord op het juiste formaat uitsnijden).
- Halveer de grootste en de kleinste taart overlangs en bestrijk de binnenkant met de abrikozenjam. Zet de 3 taarten op elkaar en bestrijk ze met het chocoladeglazuur (zit erbij in de verpakking).
- Versier de taart met marshmallows, slagroom, kersen, decoratieparels en chocolade figuurtjes.

brix

 

 
 
  < terug